dinsdag 19 april 2011

Cyril

Mister Cyril Bradshaw is sitting in his chair, smoking a cigar and listening to the radio.
You should say he is happy, but no, he is a very impatient man.He just can't wait until nurse Mary Jane is ready in his room.
He want her to go to the next room to help his friend Abe. He needs help to get dressed before he can come and visit Cyril.
He visit Cyril every  day after his middayrest.
Then they play at draughts together and have a drink and twaddle.Cyril likes that it is his favourite part of the day.If only Nurse Mary Jane would hurry up.
His friend Abe is probable already waiting for her.
Nurse Mary Jane is a very sweet and patient woman. She know that Cyril can't wait to see her leave and go help his friend. But her work has to be done professional she can't rush it.
It is good that Cyril can't see her smile about it, she likes the old  grumpy man because she understands him.
That is why she is a good nurse.

Meneer Cyril Bradshaw zit op zijn stoel, rookt een sigaar en luistert naar de radio.
Je zou denken dat hij gelukkig is, maar nee, hij is een erg ongeduldige man en hij kan niet wachten tot zuster Mart Jane klaar is in zijn kamer.
Hij wil dat ze naar de volgende kamer gaat om zijn vriend Abe te helpen. Hij heeft hulp nodig bij het aankleden voor hij bij Cyril op bezoek kan.
Hij bezoekt Cyril elke dag na zijn middagrust. Dan gaan ze een potje dammen, drinken een borreltje en kletsen. Cyril houdt ervan, het is zijn favorite tijd van de dag. Als zuster Mary Jane nou maar eens opschoot.
Zijn vriend Abe zit waarschijnlijk al op haar te wachten.
Zuster Mary Jane is een hele lieve en geduldige vrouw. Ze weet dat Cyril niet kan wachten om haar te zien vertrekken om zijn vriend te gaan helpen. Maar haar werk moet professioneel gedaan worden, ze kan het niet afraffelen. Het is maar goed dat Cyril haar niet kan zien glimlachen, Ze mag die oude brompot wel omdat ze hem begrijpt. Dat is waarom ze een goede verpleegster is.

2 opmerkingen:

 1. Heel leuk ,zus..precies wat ik bedoel!

  Lenyx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful Diny!....
  Best wishes for a lovely Easter,
  Susan x

  BeantwoordenVerwijderen